- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Kapusta hlávková | 300 |
Knäckebrot Wasa break s vlákninou | 0 |
Dochucovadla:
mořská sůl
Energetická hodnota celkem: 851 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 213 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kapustu očistíme a nakrájíme na středně velké kousky. V míse proházíme s trochou oleje a soli. Dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů na přibližně 15 minut. Sledujeme kapustu a vyndáme ji v momentě, kdy je křupavá. Necháme vychladnout a servírujeme s kousky knäckebrotu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.